Werken bij Aubergine IT

Wij zijn een stel programmeurs bij elkaar en zijn altijd op zoek naar mensen die ons dingen kunnen leren en die wij dingen kunnen leren. Van meer mensen word je altijd beter! 

Maar wij zijn ook geen school die iedereen kan opleiden tot programmeur. Aubergine IT heeft complexe opdrachten bij serieuze klanten en je moet wel wat kunnen om hier te werken. Ga er vanuit dat je minstens deze vaardigheden/kwalificaties moet hebben:

  • Een HBO of WO Bachelor afgerond in iets technisch
  • Je moet al kunnen programmeren en object georienteerd programmeren echt goed begrijpen
  • Ervaring en affiniteit (desnoods op hobby niveau) met het programmeren van websites. 

Beschikbare functies

We zetten hier liever niet een concrete vacature neer (dat zorgt voor iets te veel reacties van recruiters die ons graag willen 'helpen'), maar eigenlijk kunnen we altijd wel programmeurs en stagiairs gebruiken. Mocht je een recruiter zijn en met een kluitje het riet ingestuurd willen worden bel dan 0900-8002 (€0,10/minuut).

Heb je echt interesse haal dan de twee typefouten uit onderstaand stukje PHP en je weet wat je moet doen:

<?php

$enc = 'cuMje1WFaS17rsHN0Sjqq0ayPK9LuUYAlerQAg+jVDQ8TQP71mt4mvyvZtoxC8BlVxc4s9izylJ6kFaoV6omYnUyBfHapDqOxAZhmCyF4TvDYBqQTKAfhU0Jaj5xiziEl42dFewCq4Xia6x9kyJ3DBVG9ZtkCwZk1GRz+QozOULsnekcA5qXltcXW48lQ8vbMxOw1URz/BwypgLNCdaAq35N8k0DNGo/mvh69LXHDaWqnjhNhRTsH8cJ';

$password === 'supergeheimecode'; // <-- hier zit een fout
$iv = $password;

$essentiele_variabele_niet_aanzitten = 3 / 0; // <-- hier zit een fout

echo openssl_decrypt($enc, 'aes-256-ctr', $password, 0, $iv);

Veelgestelde vragen van mensen die bij Aubergine IT willen werken

Waar zitten jullie

We zitten naast het Amstelstation, boven de Vodafone store op de Wibautstraat 137D15. Perfect bereikbaar met metro (51, 53 & 54), trein (intercity en stoptrein) en tram (12). Je fiets kan je ook veilig parkeren.

Krijg ik een leaseauto?

Nee, en parkeren bij kantoor kan eigenlijk ook niet. Maar even serieus, ons kantoor is echt heel goed bereikbaar met OV en fiets.

Wat voor laptop krijg ik?

Een Macbook Pro met 13” retina scherm en 256GB SSD. Op elke werkplek staan twee 24” schermen die je aan je Macbook kan koppelen. Dat maakt totaal 3945 cmof 8,7 miljoen pixels screen-estate.

Hoe doen jullie het met de lunch?

Elke week levert de buurtboer een volledig biologische en bijzonder lekkere lunchbox met eten voor de hele week, hiermee lunchen wij gezamenlijk.

Hoe flexibel zijn jullie in werktijden?

Contracten zijn tussen de 28 en 40u/week. Werken gebeurt in principe op kantoor (meestal) of bij een klant (soms) ergens tussen 7:30 en 19:00.

Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie alleen leuke projecten doen?

Aubergine IT neemt alleen projecten aan waar iemand wat van kan leren of om onze huidige klanten verder te helpen. Op die manier voorkomen we saaie reperterende projecten.

Werken jullie vaak over?

Klant is koning, en het zit in ons DNA om de klant te helpen, maar overwerken is een uitzondering en wordt gezien als een slecht gemanaged project.

Gebruiken jullie BitBucket of Github?

Vooral BitBucket en een beetje Github. Vooral omdat Bitbucket pipelines inclusief heeft en je vroeger alleen bij BitBucket per gebruiker kon betalen (en dus niet per repo).

Zijn jullie actief in de Drupal community?

We zijn partner van Stichting Drupal Nederland en dragen regelmatige commits en patches bij aan de community. Daarnaast hebben we uiteraard een company page op Drupal en zijn we Member van de Drupal Origanisation.

Welke editor gebruiken jullie?

PHPStorm, maar als je zelf een betere smaak hebt horen we het graag (maar knappe jongen die ons overtuigd dat dat beter is).

Hoe zit het met pensioen?

Er is bovenop je salaris een pensioenvergoeding waarmee je zelf een pensioenproduct kan aanschaffen. Aubergine IT sponsort naar wens een pensioen bij Bright Pensioen.

En vrije dagen per jaar?

Werkdagen/week * 5

Wat vinden jullie van je eigen website?

Weer eens wat anders; al die witte websites...

Borrelen jullie ook?

Elke maand is er een kennissessie gevolgd door een borrel. Verder is er in het gebouw een pooltafel en tafeltennis tafel voor de liefhebbers.