Wat we doen

Wat we doen en waarom

Wij doen 'webtechniek', en dat doen we goed en professioneel met veel kennis over de raakvlakken met interactie, ontwerp, marketing, strategie en bedrijfsvoering. Om goed te blijven hebben wij ons gespecialiseerd. Met de ontploffing van web-technieken (briljante conversatie hierover) is het immers niet meer mogelijk om goed en professioneel te zijn in alles. De dingen die we doen zijn we ook echt heel goed in en kunnen we veel in bereiken en een groot scala aan applicaties mee maken.

Wat we doen is kort samengevat:

Webapplicaties (met Symfony)

Webapplicaties staan vaak dicht bij de kritieke processen van onze klanten, veiligheid, kwaliteit en snelheid is daarom belangrijk. Webapplicaties kunnen qua functionaliteit alle kanten op, aansprekende voorbeelden zijn Primoforum (een tool om discussie te monitoren), de jaarlijkse monitoring van topvrouwen bij Nederlandse bedrijven, het boekhoudpakket ficsbook.nl. Wij maken ook een groot deel van de applicaties die de gemeente Den Haag gebruikt voor de verkiezingen.

Websites (met Drupal)

Wij zijn met Drupal in staat complexe en duurzame websites te maken die we makkelijk kunnen koppelen aan andere systemen. Het is een uitstekende basis voor een klantportal, intranet, webshop, kennisbank etc. etc. Drupal is een krachtig Content Management Systeem (CMS) dat uitblinkt in de vele mogelijkheden en grote wereldwijde developerscommunity. Meer over Drupal

Front-end Engineering

Alles wat je ziet op internet is uiteindelijk mogelijk door een combinatie van HTML (de structuur), CSS (opmaak) en javascript (de logica). Het maken hiervan is vaak integraal onderdeel van een webapplicatie of website, maar regelmatig doen we ook alleen de front-end engineering. Bijvoorbeeld van www.beleggersbelangen.nl en www.beurs.nl is alle HTML 'van ons'.

Onder dit kopje horen ook de webapps en hybride apps, meer informatie hierover is op onze hybride iOS en Android Apps pagina te vinden. Meer over front-end engineering

Wat kost dat dan?

Wat wij kosten is vrij simpel: €90 per uur exclusief btw. Wat een project kost is wat ingewikkelder. Afhankelijk van de wensen van de klant, de gebruikte technologie en zekerheid over wat we moeten gaan maken kunnen wij op basis van nacalculatie of "fixed price" werken. Het eerste is - als alles goed gaat - vaak wat goedkoper, het tweede heeft wat minder risico.

Wat wij altijd zullen doen, en dat zit diep in ons DNA, is een oplossing bedenken die bij een klant en zijn budget past.  

Wat we niet doen

We doen ook van alles niet, bijvoorbeeld:

  • Niet technische dingen. Wij kunnen uitstekend meepraten op het gebied van UX, VD, marketing, SEA, strategie en fulfilment en wij weten veel van de snijvlakken van deze gebieden met techniek. Maar andere mensen zijn hier simpelweg beter in, wij excelleren in web-technieken in de breedste zin van het woord. Uiteraard hebben wij een groot netwerk van specialisten (freelance en bureaus) om ons heen om een project compleet te maken deze stellen we graag gratis en zonder marge of kickback fee aan onze klanten voor.
  • Native apps ontwikkelen (maar we doen wel hybride apps)
  • Kleine websites maken. Wordpress is een prachtig systeem, en je kan er voor weinig geld mooie sites in maken, maar niet het soort sites wat wij willen maken. De websites die wij maken hebben vaak meerdere talen of een grote databank artikelen of een complexe zoek en filter faciliteit of diverse koppelingen met andere systemen. Iedereen zo zijn specialisme.

Wat we gedaan hebben

Soms maken we een mooie case en zetten die online, die kan je onder de cases terugvinden.