Home

Ons adres

De Corridor 27
3621ZA te Breukelen
(routebeschrijving)
Tel: 020-261 69 71

Symfony

Applicaties programmeren met de superkrachten van Symfony

Symfony is onze multitool

Al onze webapplicaties programmeren we in Symfony, een programmeer framework voor PHP (de programmeertaal die wij het meest gebruiken). Stel een webapplicatie is een grote stad gemaakt van lego. Dan is de lego de PHP-code, en zorgt Symfony ervoor dat alle gebouwen (componenten) met elkaar verbonden zijn en dat je makkelijk kant en klare gebouwen kan inzetten. Het is bijvoorbeeld zonde om telkens weer opnieuw inloggen te implementeren, dat is een kant en klaar component van Symfony die je daarna makkelijk kan aanpassen.

Is dit interessant?

Eigenlijk niet. Er zijn honderden frameworks, en de meeste zijn best goed. Maar elk framework heeft zijn voor en nadelen. De reden dat wij voor Symfony gekozen hebben zijn:

  1. Het is één van de meeste gebruikte systemen. Het is relatief makkelijk om ervaren mensen in te vinden, en voor onze klanten geldt dat ze niet vast aan ons zitten. 
  2. Hierdoor is het heel makkelijk om gebruik te maken van de tienduizenden modules en libraries die geschreven zijn voor PHP. Ze integreren bijna altijd makkelijk in Symfony.
  3. Het security team van Symfony is erg goed, waardoor de gevonden kwetsbaarheden snel verholpen worden. Ook worden de verschillende versies van Symfony lang en voorspelbaar onderhouden.
  4. Drupal (het CMS wat wij implementeren) is gebouwd op basis van Symfony componenten.
  5. Het past bij de projecten die wij doen qua functies, snelheid en mogelijkheden.

En vooral: we hebben er heel veel ervaring in. Wij kunnen snel, flexibele en onderhoudsvriendelijke applicaties bouwen tegen een redelijke prijs. Ervaring is de basis van goede applicaties en zorgt ervoor dat we iets kunnen bouwen wat nu werkt, maar wat ook over 3 jaar nog aan te passen is.

Voorbeeld projecten

Ons portfolio in Symfony is heel divers, dit zegt vooral wat over de vele mogelijkheden van Symfony.

Voor diverse gemeenten maken wij een applicatie om stembureaus te beheren, voor NBBS/Traveltrend een offerte systeem, voor de gemeente Den Haag een subsidieregister. Ook maakten we een slimme-meter-koppeling, een beheer systeem voor een kunstuitleen, een sportdagen plansysteem voor een hogeschool en nog veel meer.

Interesse of kosteninschatting?

Steven Heijtel

Interesse of kosteninschatting?

Wil je meer weten over een Symfony project? Bel of mail dan met Steven Heijtel.

Mail: steven@aubergine-it.nl
Bel: 06-14 67 96 92

Contact