Onze kracht

In Nederland zijn er - zo schatten wij in - een paar honderd webdevelopment bedrijven die ongeveer hetzelfde pretenderen te doen als Aubergine IT. Wij komen die bedrijven tegen, en soms zijn we absoluut niet onder de indruk, en soms komen we bedrijven tegen die dingen zo goed doen dat we er wat van kunnen leren.

Service, service en nog eens service

Voor ons is service iets belangrijks. Wij zullen altijd tot na het einde van het project bezig zijn om het product zo goed mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door na livegang regelmatig een kijkje op het product te nemen of alles wel zoals gepland gaat. Of door altijd de telefoon op te nemen en iemand zo snel mogelijk te helpen met zijn of haar net gevonden probleem. Maar ook door alleen maar samen te werken met partijen waarvan wij vinden dat ze hetzelfde niveau halen als wij doen.

Altijd kritisch, op alles en iedereen

Ons hoogste doel, ons streven is een tevreden klant. Dat klinkt heel simpel, namelijk als je precies doet wat de klant vraagt dan is hij tevreden en is iedereen blij. Wij denken dat dat verder gaat, veel verder gaat. Als wij samen met iemand in een project bezig zijn proberen we constant kritisch te zijn, op onszelf, maar zeker ook op de partij voor wie we dan werken. Mensen kunnen de mooiste systemen in hun hoofd hebben, maar als het bedrijf of de mensen bij zo'n bedrijf daar helemaal niet klaar voor zijn dan zeggen we dat. Wij zullen altijd proberen aan te geven hoe wij denken dat iets beter kan.

De reden is heel simpel; wij kunnen nog zo'n mooi systeem maken, maar als het uiteindelijk niet is wat iemand nodig heeft dan is er nog steeds niemand blij op de lange termijn. Door kritisch te zijn zijn wij ervan overtuigd dat eindproducten beter worden. En als dat soms betekent dat een opdracht kleiner wordt of zelfs helemaal niet door gaat doordat wij zo slim waren om te vragen "hebben jullie dit wel echt nodig", dan is dat misschien zo. Grote kans dat als er echt wat nodig is wij hier ook voor gebeld worden.

Techniek is mooi

OK, noem ons nerds, maar wij houden gewoon echt van mooie techniek op internet. Als we een keer een mooie website tegenkomen pluizen we uit hoe het werkt, als er een nieuwe techniek op de markt komt proberen we dat uit om te zien of het wat voor ons (en onze klanten) is. Als iemand een techniek helemaal verkeerd gebruikt worden we boos en we doen niets liever dan in gesprek gaan met mensen die een visie hebben op hoe iets aangepakt zou worden.


Lees verder over wat we doen