Home

Ons adres

De Corridor 27
3621ZA te Breukelen
(routebeschrijving)
Tel: 020-261 69 71

Drupal

Een gigantische gereedschapskist waarmee je websites, platforms of volledige applicaties mee bouwt.

We love Drupal

Toen we in 2010 kozen voor een open source CMS naast ons eigen systeem, waren de mogelijkheden enorm. Er bestaan honderden systemen, dus waar kies je voor? Dit is waarom wij voor Drupal kozen: 

  • Het CMS kent meer dan 10.000 beschikbare modules, waardoor de opties om een website te optimaliseren en personaliseren naar eigen wensen enorm is.
  • De kwaliteit van de modules is erg goed. Op de Drupal Community Website kun je als programmeur zien hoe goed een module onderhouden wordt en tegen welke problemen anderen aanliepen. Zo leren we van de fouten van anderen.
  • De modules zijn makkelijk aan te passen en te kneden naar de wensen van de klant. Nieuwe functionaliteiten zijn toe te voegen, bestaande opties zijn aan te passen naar de meest uiteenlopende wensen.
  • Onze kracht zit in het snel bouwen van websites met complexe content structuren. De opties van Drupal om community sites met interactieve mogelijkheden sluit daar goed op aan.

Drupal kan onder andere goed omgaan met:

  • Workflow processen (bijvoorbeeld je iets laten publiceren als een eindredacteur toestemming geeft, zoals we in deze case voor Bloembureau Holland deden).
  • Meerdere sites in 1 CMS.
  • Gebruikersprofielen en input van gebruikers.
  • Formulieren.
  • Externe API's.

Veelgestelde vragen over Drupal

Wanneer kies ik voor een Drupal website?

Drupal komt het best tot zijn recht bij complexe websites, omdat je op die manier het meest profiteert van de beschikbare modules. Bij kleinere, eenvoudige websites zijn die voordelen aanzienlijk minder.

Kan ik mijn bestaande website overzetten in Drupal?

Hoewel het implementeren van de website opnieuw moet gebeuren, zijn voor de meeste grote CMS conversie modules beschikbaar. Is dat niet het geval voor jouw huidige CMS, dan is het makkelijk voor onze programmeurs om op basis van functionaliteiten een eigen conversie module te maken.

Hoe onderhoud ik mijn Drupal website?

Door de opbouw van Drupal kost het onderhoud van de website weinig tijd. Doordat het op afstand te realiseren is, is Aubergine IT in staat dat voor de klant te doen. Ook als de website niet door ons is gebouwd, helpen we u graag met het monitoren en onderhouden van de website.

Wat kost Drupal?

Misschien wel het beste van het Drupal systeem: het is gratis. Op onze offertes dus geen eenmalige of jaarlijkse licentiekosten, slechts de kosten die u voor onze service kwijt bent.

Benieuwd naar wat Drupal voor jouw website kan betekenen?

Met behulp van een demo kunnen we laten zien wat de mogelijkheden zijn. Deze komen we graag laten zien op jouw kantoor! Neem daarvoor contact met ons op.

Interesse of kosteninschatting?

Steven Heijtel

Interesse of kosteninschatting?

Wil je ook een Drupal website, heb je vragen over je huidige website of interesse in een gratis demonstratie? Bel of mail dan met Steven Heijtel.

Mail: steven@aubergine-it.nl
Bel: 06-14 67 96 92

Contact