Home

Ons adres

De Corridor 27
3621ZA te Breukelen
(routebeschrijving)
Tel: 020-261 69 71

Advies

Elke klant die contact met ons opneemt, proberen we in de eerste plaats zo goed mogelijk te adviseren. Hoe pak je bepaalde projecten aan? Wat kan Aubergine IT voor rol daarin spelen? Wij beginnen nooit halsoverkop aan een project, maar zorgen dat we zoveel mogelijk informatie op een rijtje hebben voordat we beginnen.

Soms leidt dat tot een offerte, maar vaak helpen we klanten ook met een adviestraject waarin we in kaart brengen hoe de applicatie eruit kan komen te zien door middel van een klikdemo. Heb je een technisch probleem dat onderzocht moet worden? Dan kunnen we dat ook voor je regelen.

Codereviews

We bieden een onafhankelijke blik op programmeercodes gemaakt door derden. Onze programmeurs bekijken onder geheimhouding de code van uw website om de kwaliteit te beoordelen en om te zien of de applicatie goed te onderhouden is. Mocht het tot een gesprek met de derde partij komen, dan helpen we graag in de dialoog.

Klikdemo

Voordat we beginnen met het bouwen van applicaties, maken we vaak een klikdemo.
Deze simpele schetsen van de applicatie geven een beter overzicht van de mogelijkheden dan de zwaarlijvige requirements documenten die je vroeger vaak tegenkwam. Op die manier zien klanten direct waar ze aan toe zijn en hebben ze een beter beeld van wat we voor hen kunnen betekenen.

Advies nodig?

Steven Heijtel

Advies nodig?

Advies nodig? Of een professioneel oog wat controleert of alles wel goed gaat? Bel of mail dan met Steven Heijtel.

Mail: steven@aubergine-it.nl
Bel: 06-14 67 96 92

Contact