Home

Ons adres

De Corridor 27
3621ZA te Breukelen
(routebeschrijving)
Tel: 020-261 69 71

9 redenen waarom Aubergine IT je kan helpen

We geloven graag dat we uniek zijn, maar we weten dat er een hoop IT-bedrijven bestaan die je kunnen helpen. Er zijn zelfs meer IT-bedrijven met groente en fruit in hun bedrijfsnaam, dus ook daar zijn we niet zinnenprikkelend. 

Maar als het op service aankomt, kunnen we je wél een unieke ervaring bieden. Dit zijn de redenen waarom we je verder kunnen helpen.

1. Wij gaan ver in onze service

Tevreden klanten zijn de reden dat wij bestaan. Soms blijkt het een valkuil te zijn om de klant altijd tevreden te willen houden, maar het zorgt er ook voor dat veel van onze klanten al jaren bij ons zijn én blijven. 

2. Wij zijn betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. We komen afspraken na en helpen klanten al vijftien jaar met al hun mogelijke vragen. In 2005 zijn we begonnen als studentenbureau, sinds 2009 werken we vanuit kantoor met 8 medewerkers. We helpen je nu, over een jaar en over vijf jaar verder met je vraagstukken. 

3. Wij gebruiken bewezen technieken

In de IT wordt er regelmatig allerlei nieuwe techniek uitgevonden. Geweldig om mee te experimenteren, maar niet altijd een bewezen staat van dienst. Dat kan soms voor grote, onaangename verrassingen zorgen.

De basis van ons werk is al jaren Drupal en Symfony. Door onze jarenlange kennis en systeem waar je op kan vertrouwen, is het voor ons mogelijk om met een relatief klein team veel klanten te helpen. We waaien niet met iedere wind mee, maar ouderwets zijn we evenmin.

4. Onze programmeurs zijn zelf bereikbaar 

Bij ons geen eindeloze stroom tussenpersonen, maar programmeurs die meewerken in het project. Op die manier voorkomen we chaotische vertaalslagen en kunnen klanten rechtstreeks communiceren met degenen die het systeem bouwen. Als we mensen inhuren, melden we dat ook altijd netjes aan onze klanten. 

5. Wij kunnen werken voor grote klanten

Of het nou gaat om een grote gemeente, grote bank of verzekeraar: we begrijpen de dynamiek van grote bedrijven en hun IT-wensen. We helpen graag om in de wirwar van auditers, ICT helpdesks en security officers op een nette manier de applicatie live te krijgen.

6. Wij kunnen werken voor vele budgetten

Maar ook als een kleine speler bent met een IT-vraag, kun je bij ons terecht. Of het nou gaat om een project van 8.000 euro of 300.000 euro: we zijn er allemaal mee bekend. 

7. We spreken allemaal Nederlands (maar programmeren in het Engels)

Niets zo vervelend als een IT-probleem uit moeten leggen in een taal die niet je moedertaal is. Daarom spreken al onze medewerkers Nederlands en is alle communicatie ook in die taal. Wel zo handig als je specifieke vragen hebt en je zeker wilt weten dat je het antwoord volledig begrijpt.

Omdat Engels wel de voertaal is in de IT-wereld, zorgen we ervoor dat alle code zo opgeleverd wordt. Zo blijft het ook toegankelijk voor programmeurs die de Nederlandse taal niet machtig zijn. 

8. Wij zijn specialist

We hebben ons gespecialiseerd in het werk wat we doen in plaats van full service te zijn. Op die manier hebben we alle actuele kennis in huis van ons werk, weten we precies waar we mee bezig zijn en kunnen we elke klus trouw aan onszelf blijven. We doen ook alleen maar klussen die we écht leuk vinden en waarvan we zeker weten dat we je het beste resultaat kunnen leveren. 

9. We zeggen nee

Geloven wij niet in een project? Dan zeggen we nee. Als we denken dat er iemand anders is die je beter kan helpen, dan zullen we daar altijd eerlijk over zijn. Denken we dat je idee wat bijgeschaafd moet worden? Dan laten we het je weten. Als we niet tevreden zijn met wat we zelf hebben gemaakt, hoor je van ons. 

We geloven in eerlijkheid en vertrouwen, ook als er een betaalde klantrelatie is. Dat levert soms misschien op de korte termijn wat minder op, maar wij willen investeren in relaties op de lange termijn. 
 

Na deze redenen overtuigd?

Steven Heijtel

Na deze redenen overtuigd?

Interesse in onze diensten, wil je weten wat iets ongeveer kost of interesse in een gratis demonstratie? Bel of mail dan met Steven Heijtel.

Mail: steven@aubergine-it.nl
Bel: 06-14 67 96 92

Contact