Front-end engineering (moeilijk woord voor het maken van HTML en javascript) is iets wat standaard bij al onze projecten horen. Wij doen alles op het web dus er is altijd wel HTML of javascript nodig. Sinds twee jaar merken we dat er vraag is naar het maken van enkel de HTML binnen een project, en met onze jarenlange ervaring is dat iets waar wij goed kunnen helpen.

Voorbeelden waar wij enkel de HTML gemaakt hebben zijn www.beurs.nl, www.biokennis.nl en binnenkort de touchinterface van de gemeente Den Haag. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden van moderne en oude browsers en hebben ervaring met het maken van responsive designs.

Mogelijkheden

Drupal

Drupal is een krachtig open source content management systeem (CMS) dat uitblinkt in zijn vele mogelijkheden en grote wereldwijde developerscommunity.

Front-end engineering

Aubergine IT helpt regelmatig technisch partijen en reclamebureaus aan HTML voor een project. Vanuit onze eigen ervaring in webapplicaties zijn wij in staat om tegen een scherpe prijs simpele en complexe projecten op te pakken.

Drupal ondersteuning

Wij bieden support op Drupal installaties waarbij u gebruik kunt maken van onze helpdesk en wij ervoor zorgen dat altijd de meest recente updates geinstalleerd zijn

Webapplicaties

Op basis van het bekende Symfony framework bouwen wij ook custom webapplicaties. Alles is mogelijk en wij helpen bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw budget.

Interactieve infographics

Het presenteren van informatie in een infographic is niet nieuw. Wat wij doen gaat alleen een stap verder, het maken van online animaties voor mobiel, tablet en PC die de bezoeker laat spelen met de beschikbare data.

Trainingen

Binnen Aubergine IT is er in de loop van de jaren een hoop kennis opgebouwd over veel verschillende webtechnieken en die kennis vertellen we graag andere anderen.